aaa

Nieuws

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Maandag 19 Juni 17
Themabijeenkomst BLOCKCHAIN

Blockchain is het best vergelijkbaar als opvolger van het internet. Blockchain is de universele database, waar in de toekomst alle mensen, apparaten & bedrijven aan gekoppeld zullen zijn.
Dit stelt ons wereldwijd in staat om op een volledig betrouwbare en veilige manier niet alleen gegevens uit te wisselen maar ook geld, eigendom, certificaten, documentatie, accorderingen, of het onomstotelijk vastleggen van productieprocessen en kwaliteitscontroles of leveringen.


Lees meer >

 
Donderdag 8 Juni 17
Oorkonde wegens eervolle vermelding Beste BIZ-plan 2016

Tijdens een bijeenkomst van BIZ Platform Nederland op donderdag 8 juni in het stadhuis van Zoetermeer heeft de BIZ 19 Bedrijventerreinen Venlo een oorkonde behaald. De uitreiking van de oorkonde volgde vanwege een eervolle vermelding als genomineerde voor het Beste BIZ-plan 2016.


Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Ondernemersplein Roermond, Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.

 
Maandag 12 Juni 17
Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet

Op een tweetal punten heeft de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten, t.w. voor het contract met uw Arbodienst en de benoeming / positionering van de preventiemedewerker.

Houdt u er rekening mee dat branche-RI&E-instrumenten op deze twee onderdelen moeten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het goede nieuws is dat deze wijzigingen worden gezien als onderhoud en u als werkgever geen nieuwe erkenning voor het aangepaste RI&E-instrumenten hoeft aan te vragen. Uw instrument blijft met andere woorden tot de oorspronkelijke datum erkend.

De overeenkomst –ook wel basiscontract- tussen u en uw Arbodienst, moet op de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet worden aangepast.


Pagina 1 / 17
1 2 3 4 5 > »