aaa

Nieuws

 
Dinsdag 25 Oktober 16
Geslaagde Ondernemersavond Beatrixhaven

Op vrijdagavond 14/10  waren 63 leden met hun partners gast van de Stichting Ondernemingen Beatrixhaven (SOB) om het nieuwe logo van SOB te vieren. Ze kregen een rondleiding met wijnproeverij bij de Apostelhoeve. Aansluitend dineerden ze in ongedwongen sfeer- opgegeluisterd door swingende muziek- in de grotten van Chateau Neercanne! Het was een geslaagde avond!

 

 
Maandag 17 Oktober 16
Info m.b.t. particulier cameratoezicht

Regelmatig vragen ondernemers aan welke eisen effectief cameratoezicht moet voldoen. Het antwoord is lastig. Situaties zijn altijd anders en technieken veranderen snel. Wel kunnen wij u een aantal uitgangspunten geven als u een camerasysteem voor uw winkel of bedrijf overweegt.

Klik hier voor de uitgangspunten.

 
Maandag 17 Oktober 16
Zes veelbelovende nieuwe pitches in 5e ronde Versnellingstafels

In de inspirerende omgeving van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, vond alweer de vijfde pitchronde van de Limburgse Versnellingstafel plaats. Na een welkomstwoord van Peter Verkoulen, CEO van de Brightlands Smart Services Campus, hield Mignon van Halderen PhD de keynote lezing. Mignon van Halderen is lector Thought Leadership by Fontys en eigenaar van adviesbureau Leading Thoughts. 

Zij hield de aanwezigen voor dat Thought Leadership veel meer is dan de kennis en de intelligentie die in de organisatie aanwezig is. Thought Leadership heeft namelijk alles te maken met de zogenaamde ‘novel points of view’. Dit zijn nieuwe denkbeelden die klanten en stakeholders bewegen om op een andere manier over relevante thema’s te denken. Als voorbeeld gaf ze Dove, dat de cosmetica-industrie en consumenten een andere kijk op schoonheid heeft gegeven. En Triodos bank, die ‘klein is het nieuwe groot’ propageert en mensen anders laat denken over ‘rijkdom’. Innovatie en Thought Leadership hebben alles met elkaar te maken. Thought Leadership stimuleert innovatie en vice versa.
Lees meer >

 
Vrijdag 14 Oktober 16
Duurzaamheid troef bij DS METAAL in de Beatrixhaven Maastricht
Hoe duurzaam wil je het hebben. Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, maandag 10 oktober jl., werden bij DS Metaal in de Beatrixhaven in Maastricht, de duurzame handtekeningen van wethouder Gerdo van Grootheest en DS-directeur Harold Kostons gezet onder het energieakkoord dat de gemeente Maastricht en DS Metaal hebben gesloten in het kader van het SER-energieakkoord. Met dit akkoord levert DS Metaal een bijdrage aan de Maastrichtse energietransitie, die voorziet in een 100% energieneutraal Maastricht in 2030.

De duurzame middag maakte zo deel uit van de duizenden duurzame activiteiten, die afgelopen maandag door heel Nederland, voor het achtste jaar op rij, werden georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Om te laten zien dat het menens is en dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is. Het is ook DS Metaal menens, gezien de investering in een nieuwe PV-installatie, die onder meer een kleine 1.000 zonnepanelen omvat, die de 2.500 m2 omvattende daken van de bedrijfspanden sieren en die jaarlijks 245.000 kg kWh gaan opwekken. Een milieubesparing van 122.500 kg CO2-uitstoot per jaar, gelijk aan 1 miljoen autokilometers. Na de ondertekening van het energieakkoord, namen de wethouder en de DS-directie met een druk op de knop de PV-installatie officieel in gebruik. Het vuurwerk dat zich vervolgens ontlaadde op de grote beeldschermen zetten het akkoord extra luister bij en ontlokte de wethouder de grap dat zelfs het vuurwerk bij DS duurzaam is.


Lees meer >

 
Donderdag 6 Oktober 16
Meer klanten bereiken via het internet? 14 en 15 november

De Digitale Werkplaats op 14 en 15 november in Zuid-Limburg.
De Digitale Werkplaats is dé plek waar u als ondernemer met ambitie het juiste gereedschap krijgt voor groei. U bent een ondernemer. U bent vooral bezig met uw klanten. Hierdoor bent u misschien minder bezig met uw website en de online vindbaarheid van uw bedrijf. Dat is zonde, want een goedwerkende en goed vindbare website kan wonderen doen. 
Lees meer >


Pagina 1 / 35
1 2 3 4 5 > »