aaa

Nieuws

 
Donderdag 9 Februari 17
De Limburgse Versnellingstafels

Ben Jij die ondernemer ?

En loop je rond met een geweldig innovatief idee? Heb je ook het vermoeden dat het een idee is dat eenenorme potentie in zich draagt voor je eigen onderneming, voor onze regio en de wereld waarin we leven ? Wil je dat idee graag samen met andere ondernemers  uit de regio verder ontwikkelen en tot een succes maken ?

- Meld je innovatieve idee voor 1 maart aan op:
www.delimburgseversnellingstafels.nl
- Maak kans op jouw eigen professionele versnellingstafel en jouw eigen innovatie expert

De ideeen met de meeste potentie worden gepresenteerd tijdens het spetterende Pitch Event op donderdag 20 april. 
Meer info? Neem contact op met projectleider Saskia van der Laak.

E: vanderlaak@lwv.nl

T: 06-29064929 

 
Dinsdag 31 Januari 17
Burgemeester bezoekt bedrijventerrein Beekerhoek

Voor de eerste keer bezoekt de Burgemeester Christine van Basten-Boddin, wethouder Thijs van Es (W&I) in overleg met het bestuur van de ondernemersvereniging Beekerhoek een aantal bedrijven op het terrein. Vandaag is ervoor gekozen om 3 bedrijven te bezoeken:

  • Facade Beek

Gepassioneerd werken zij al meer dan 100 jaar aan een bijzonder gevelmateriaal: baksteen. Een duurzaam keramisch product dat al eeuwenlang uitblinkt in zijn vorm. Baksteen is de materialisatie van het concept, het verbindingsstuk tussen mens en gebouw. Het is de belichaming van de baksteenarchitectuur en onderdeel van onze cultuurhistorische waarden.

  • Dutch Barista coffee company

Speciality koffie brander (Nederlands beste koffiebrander), koffie-opleidingsinstituut en groothandel.

  • Jamrozik banden en uitlaatcentrum

Jamrozik is specialist in autobanden, velgen, autoservice en het restyle- van uw auto.
Voor alle merkbanden en maten voor gezinsauto, SUV, MPV of bedrijfsauto. Door de jarenlange vakkennis en de nieuwste montage, balanceer en uitlijn-apparatuur kunnen zij u perfect adviseren en leveren zij optimale kwaliteit. Zij zijn erkent Vaco gecertificeerd en hebben een zeer uitgebreide voorraad en ruime keuze aan merk banden.

Afbeelding   Afbeelding  Afbeelding

 
Donderdag 19 Januari 17
Workshop: INNOVATIE IN BEDRIJF

Op donderdag 19 januari organiseerde SIM in samenwerking met IMMENS, Meerssen Papier en MTB een Special Interest Workshop: Innovatie in Bedrijf

Middenin de indrukwekkende fabriek van Rubber Resources, wereldmarktleider in de bandenindustrie, onthulde Lou Fredrix  aan  een grote groep ondernemers de aanpak van de leer-werkfabriek. Roger Smeets vertelde over methode T4; een manier om snel te schakelen tussen tevreden klanten, brede inzetbaarheid van mensen, vertaling van werk in taken en werkbegeleiding. Daarna vertelde Sophie Pluim over de weerbarstige praktijk. Samen maakten ze duidelijk op welke manier iedere organisatie successen kan boeken. Roel van Aubel gaf een korte presentatie over Rubber Resources waarna iedereen in de gelegenheid werd gesteld om rond te kijken in de fabriek waar jaarlijks 25.000 ton rubber wordt verwerkt. 

De druk bezochte bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

 
Donderdag 12 Januari 17
Voortgangsbericht A2 Maastricht: eerste onderhoud A2-tunnel
Persbericht Rijkswaterstaat


Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel A2 Maastricht: 18 en 19 januari 2017

Tunnel twee nachten dicht voor onderhoud van 22.00 uur tot 06.00 uur

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan alle tunnels. Ook aan de Koning Willem Alexandertunnel in de A2 bij Maastricht. Op deze manier blijven de tunnels schoon, werken alle voorzieningen en kunnen we regelmatig controleren hoe alle technische systemen functioneren. Indien nodig voeren we updates van de systemen door. Binnenkort vindt het eerste onderhoudsmoment voor de Koning Willem Alexandertunnel plaats.

Twee nachtelijke afsluitingen
Rijkswaterstaat voert het onderhoud uit in de nachtelijke uren om zo min mogelijk hinder voor het verkeer te veroorzaken. Het eerste onderhoud is gepland op de volgende momenten:

- Van woensdag 18 januari 22.00 uur tot donderdag 19 januari 06.00 uur: afsluiting van de onderste tunnelbuizen (A2)
- Van donderdag 19 januari 22.00 uur tot vrijdag 20 januari 06.00 uur: afsluiting van de bovenste tunnelbuizen (N2)


Lees meer >

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >


Pagina 1 / 38
1 2 3 4 5 > »