aaa

Nieuws

 
Zondag 31 Maart 19
1.4.2019 : Themabijeenkomst Informatieplicht energiebesparende maatregelen en een handige Top 10 EML

Als uw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit verbruikt of meer dan 25.000 m3 aardgas, valt uw bedrijf onder de informatieplicht! Dan moet u uiterlijk 1 juli 2019 aan het bevoegd gezag rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen.
Lees meer >

 
Donderdag 21 Februari 19
SOR ALV | Bedrijfsbezoek aan Medtronic Bakken Research Center

Dinsdag 12 februari vond de algemene ledenvergadering van SOR,voorgezeten door SOR voorzitter Jean-Pierre Stoffens plaats in combinatie met een bedrijfsbezoek aan Medtronic Bakken Research Center (BRC).


Lees meer >

 
Dinsdag 12 Februari 19
Duurzaamheid en circulaire economie op Willem Alexander

In 2019 staat het leveren van een grotere bijdrage aan Duurzaamheid en Circulaire economie centraal voor het bedrijventerrein BIZ Willem-Alexander. Vorig jaar is er een onderzoek uitgevoerd naar het Duurzame en Circulaire karakter van het bedrijventerrein, dit is vertaald in een Infographic die direct laat zien hoe we op weg zijn om één van de meest circulaire bestaande bedrijventerreinen van Nederland te worden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kom op 27 maart naar de bijeenkomst van BIZ Willem Alexander over Duurzaamheid en Circulariteit. Meer informatie via de site www.BIZ-WA.nl

 
Woensdag 30 Januari 19
Take Off Energietransitie bedrijven
Op 5 februari a.s. organiseert de gemeente Beek, samen met Maastricht Aachen Airport, een inspirerende avond over de mogelijkheden die de energietransitie biedt voor u als ondernemer. Benieuwd naar de kansen?

Programma

Laat u inspireren door Claudia Reiner, vicevoorzitter van Techniek Nederland. Zij vertelt u over de kansen die de energietransitie ondernemers biedt en laat u informeren door Stef Strik, coördinator energiebesparing bedrijven van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij vertelt u over de energiebesparingsplicht en de bijbehorende informatieplicht, die per 1 juli 2019 gaat gelden. Ook zullen Peter Mertens, energieadviseur, en Fons Latour, hoofd commerciële zaken Maastricht Aachen Airport hun ervaringen rondom het verduurzamen van bedrijfsgebouwen met u delen.

Naast deze drie boeiende sessies, gehost door Tom Jessen, zijn ook tal van inspirerende vertegenwoordigers, specialisten adviseurs op het gebied van energie, duurzaamheid, het financieren van maatregelen en diverse duurzame toepassingen (waaronder Het Groene Net en de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg) uitgenodigd. Spreek deze vertegenwoordigers, specialisten en adviseurs onder het genot van een borrel. Een perfecte gelegenheid om te netwerken! Deze avond is het startschot van een reeks aan informatiesessies.

5 februari 2019

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Officiële start
21.00 uur: Start Borrel

Locatie
Passagiersterminal Maastricht Aachen Airport (parkeren kan op P2)

Komt u ook?

Aanmelden kan door uw naam, organisatie en e-mailadres te e-mailen naar elke.polstra@gemeentebeek.nl

Aanmelden kan tot en met 1 februari a.s.

 

 
Vrijdag 25 Januari 19
Vacature; Ben jij een échte organisator?

Een modern bedrijventerrein is meer dan de optelsom van losse bedrijfsgebouwen. Belangrijke pijlers zijn onder andere veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid. Parkmanagement handhaaft en verbetert de kwaliteit van die pijlers continu. Dit gebeurt in samenwerking met publieke en private betrokken partijen. Stichting Parkmanagement Midden-Limburg is in opdracht van de ondernemers dé trekker van samenwerking en initiatieven op alle bedrijventerreinen in de gemeenten Roermond en Roerdalen.

Manager Bedrijventerreinen Parkmanagement Midden-Limburg (24-32 uur per week)


Lees meer >


Pagina 1 / 22
1 2 3 4 5 > »