aaa

Nieuws

 
Donderdag 19 Oktober 17
Lancering PIKA: the chemical safety app

Altijd up-to-date informatie over gevaarlijke producten. Met de lancering van de PIKA-app vergroot de ViB fabriek de real-time veiligheid op de werkvloer. De innovatieve, intuïtief werkende app biedt mensen die in aanraking komen met gevaarlijke producten actuele veiligheidsinformatie. Daarnaast maakt de veiligheids-app het mogelijk om bijgewerkte productinformatie met één druk op de knop te distribueren.

Digitale veiligheidsinformatie altijd & overal beschikbaar

Veiligheidsinformatiebladen (ViB, SDS, MSDS) bevatten informatie over chemische producten. In de praktijk blijkt dat de veiligheidsinformatie op de werkvloer niet beschikbaar is, veelal niet aansluit bij de behoefte, of achterhaalde gegevens bevat. PIKA: the chemical safety app, maakt veiligheidsinformatie real-time en up-to-date toegankelijk. Een overzichtelijke en intuïtief werkende applicatie die praktische veiligheidsinformatie en veiligheidsinformatiebladen digitaal beschikbaar maakt op de werkvloer.
Lees meer >

 
Donderdag 19 Oktober 17
Van 20 tot 23 oktober: extra verkeershinder door afronding herinrichting kruispunt Geusselt in Maastricht

Het werk aan de Viaductweg en Terblijterweg in Maastricht is bijna klaar. Sinds begin september richt A2 Maastricht deze wegen opnieuw in, om het verkeerssysteem rondom Geusselt compleet te maken. Voor lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken gelden tijdens de werkzaamheden afsluitingen en omleidingen.

Het totale werk duurt 7 weken en gebeurt in fasen. Vrijdagavond 20 oktober gaat de laatste fase, fase 3, van het werk in. Deze fase duurt één weekend. Verkeer moet het hele weekend rekening houden met aanzienlijke hinder rondom Geusselt.
Lees meer >

 
Maandag 16 Oktober 17
DE LIMBURGSE VERSNELLINGSTAFELS PITCH EVENT 9 NOVEMBER 2017

Graag nodigen we jou uit voor het Pitch Event van De Limburgse Versnellingstafels op donderdag 9 november a.s.

Hét innovatie Event in Limburg waar alle grote, middelgrote en kleine MKB-ers, jonge ondernemers, start-ups, ZZP‑ers en ondernemende mensen van harte welkom zijn! De Limburgse Versnellingstafels is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging in samenwerking met o.a. Limburg Economic Development en Keyport 2020.

Ook deze keer pitchen 6 ondernemers hun bijzondere innovatieve ideeën. Zij nodigen jou uit om aan hun Limburgse Versnellingstafel de komende weken actief meer de denken, te werken en misschien wel mee te ondernemen en te verdienen.

Lees HIER meer over deze innovatieve ideeën.
Lees meer >

 
Donderdag 5 Oktober 17
Duits-Nederlandse Handelsdag 8.11.2017

 

Op woensdag 8 november zal de 8e Duits-Nederlandse Handelsdag (DNHD) plaatsvinden in het Borussia-park Mönchengladbach (D). Dit event is “Hét platform voor Duitse en Nederlandse ondernemers”.
Om de grensoverschrijdende samenwerking te bevorderen werd een aantal jaren geleden deze DNHD gelanceerd. Deze DNHD heeft een duidelijke focus op de deelstaat Nordrijn-Westfalen (NRW) 

Tijdens deze Handelsdag krijgt u als ondernemer alle informatie over het zaken doen met Duitsland. Diverse experts geven u tips en advies in verschillende workshops.
Lees meer >

 
Woensdag 4 Oktober 17
Vanaf 4 oktober: extra afsluiting door herinrichting Viaductweg en Terblijterweg in Maastricht

Om het verkeerssysteem rondom Geusselt compleet te maken, richt A2 Maastricht sinds begin september de Viaductweg en Terblijterweg opnieuw in. Het werk duurt 7 weken en gebeurt in fasen, om de overlast voor verkeer te beperken. Forse verkeershinder is echter onvermijdelijk. Lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken krijgt te maken met afsluitingen en omleidingen.

Tot 23 oktober niet linksaf bij Geusselt
Vanaf 4 oktober start fase 2 van het werk en komt er, naast de afsluitingen uit fase 1, een extra afsluiting bij voor autoverkeer. Tot maandagochtend 23 oktober kan verkeer komende vanuit het noorden (Eindhoven/Heerlen) bij kruispunt Geusselt niet links afslaan naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Houd rekening met extra hinder en drukte op de omleidingsroutes.

Geen hinder voor doorgaand verkeer
Voor doorgaand noord-zuidverkeer (en andersom) op de A2/N2 (tunnel) is er geen hinder. Ook autoverkeer tussen de A2 en het stadscentrum kan altijd doorgaan over de viaducten bij kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg.

Meer info
Lees meer over de herinrichting, de verschillende fasen en de verkeersmaatregelen die nodig zijn op de website van A2 Maastricht: www.a2maastricht.nl/viaductweg.


Pagina 1 / 18
1 2 3 4 5 > »