aaa

Nieuws

 
Donderdag 10 Januari 19
Brexitloket van Rijksoverheid voor ondernemers

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het ter beschikbaar stellen van vouchers.

Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. (Bron Rijksoverheid)

 
Dinsdag 18 December 18
Start werkzaamheden N280 in januari

Start werkzaamheden in januari

De schop gaat de grond in! Vanaf januari zijn er al werkzaamheden buiten waar te nemen langs het gehele traject van de N280 Roermond. Een en ander is wel afhankelijk van eventuele vorst in de grond. In week 2 is de N280 richting Venlo gedurende 3 nachten dicht. We leggen dan een betonnen barrier aan die het verkeer van het werkvak scheidt, zodat er veilig kan worden gereden en gewerkt. (bron Provincie Limburg)

 
Maandag 17 December 18
SIM eindejaarsborrel 13.12.2018

In een feeëriek kasteel de Hoogenweerth, werd het jaar afgesloten met een gezellige informele SIM borrel met veel dames en heren leden. Voorzitter Edward Goessens blikte terug op de activiteiten van 2018, lichtte de plannen voor 2019 toe en gaf een doorkijk op de veranderingen in de wereld door de digitale transformatie. SIM wenst alle leden hele fijne feestdagen, een goeie roetsj en een gezond en succesvol ondernemend 2019!

(foto's volgen)

 
Donderdag 13 December 18
Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen

Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen geslaagd!

Op alle vijf de bedrijventerreinen in Roermond is een werkgroep Veiligheid actief. Deze werkgroep bestaat uit ondernemers van het terrein, een afgevaardigde van de gemeente, brandweer en politie en de parkmanager.
Lees meer >

 
Maandag 1 Oktober 18
Extra gepland onderhoud aan Koning Willem Alexandertunnel ivm Brandwerendheid

De komende twee maanden zal de Koning Willem Alexandertunnel in Maastricht in verband met onderzoek naar brandwerendheid diverse nachten worden gesloten. Dit onderzoek is het vervolg op de in het voorjaar uitgevoerde tests.

Gedurende deze onderhoudsnachten zal de weggebruiker weinig tot geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.
Zoals gebruikelijk bij onderhoud wordt er per sluiting slechts één verkeerslaag van de Koning Willem Alexandertunnel afgesloten. De andere verkeerslaag is beschikbaar voor verkeer. Lokale omleidingsroutes worden door middel van bebording aangegeven.

Uiteraard kan het voorkomen dat een van onderstaande geplande onderhoudssluitingen niet doorgaat.
Hiervan krijgt u mogelijk geen kennisgeving, aangezien dit vaak op het laatste moment wordt besloten.

Voor een overzicht van de onderhoudsnachten:
Lees meer >


Pagina 2 / 22
« < 1 2 3 4 5 6 > »