aaa

Nieuws

 
Maandag 17 December 18
SIM eindejaarsborrel 13.12.2018

In een feeëriek kasteel de Hoogenweerth, werd het jaar afgesloten met een gezellige informele SIM borrel met veel dames en heren leden. Voorzitter Edward Goessens blikte terug op de activiteiten van 2018, lichtte de plannen voor 2019 toe en gaf een doorkijk op de veranderingen in de wereld door de digitale transformatie. SIM wenst alle leden hele fijne feestdagen, een goeie roetsj en een gezond en succesvol ondernemend 2019!

(foto's volgen)

 
Donderdag 13 December 18
Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen

Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen geslaagd!

Op alle vijf de bedrijventerreinen in Roermond is een werkgroep Veiligheid actief. Deze werkgroep bestaat uit ondernemers van het terrein, een afgevaardigde van de gemeente, brandweer en politie en de parkmanager.
Lees meer >

 
Maandag 1 Oktober 18
Extra gepland onderhoud aan Koning Willem Alexandertunnel ivm Brandwerendheid

De komende twee maanden zal de Koning Willem Alexandertunnel in Maastricht in verband met onderzoek naar brandwerendheid diverse nachten worden gesloten. Dit onderzoek is het vervolg op de in het voorjaar uitgevoerde tests.

Gedurende deze onderhoudsnachten zal de weggebruiker weinig tot geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.
Zoals gebruikelijk bij onderhoud wordt er per sluiting slechts één verkeerslaag van de Koning Willem Alexandertunnel afgesloten. De andere verkeerslaag is beschikbaar voor verkeer. Lokale omleidingsroutes worden door middel van bebording aangegeven.

Uiteraard kan het voorkomen dat een van onderstaande geplande onderhoudssluitingen niet doorgaat.
Hiervan krijgt u mogelijk geen kennisgeving, aangezien dit vaak op het laatste moment wordt besloten.

Voor een overzicht van de onderhoudsnachten:
Lees meer >

 
Woensdag 18 Juli 18
Win jij de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018?

Ben jij ondernemer en ben jij voorbereid op criminaliteit? Train jij bijvoorbeeld je personeelsleden, zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij een overval? Heb je onlangs afroomkluizen, extra sloten of een camerasysteem geïnstalleerd? Of ben jij vernieuwend bezig om de veiligheid van jouw onderneming te verbeteren?

Kortom: ben jij in jouw ogen de veiligste ondernemer van Nederland? Dan maak jij kans op de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018. De award is bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en wordt uitgereikt in vier categorieën:

- Transport en logistiek (door Transport en Logistiek Nederland)
- Midden- en kleinbedrijf (door MKB-Nederland)
- Detailhandel (door Detailhandel Nederland)
- Horeca (door Koninklijk Horeca Nederland)
Lees meer >

 
Woensdag 4 Juli 18
Overlast door water en hitte neemt verder toe
In het Blerickse Raodhoes vond donderdag 28 juni een bijeenkomst plaats onder de naam ‘Water voor later’. Centrale thema was de klimaatverandering en de opwarming van de aarde en wat dat betekent voor ondernemers in de gemeente Venlo. Wat kunt u eraan doen om de overlast te beperken?

Het bedrijf Mifa is een van de bedrijven die hinder heeft van wateroverlast. De afgelopen vijf maanden hebben twee studenten onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen die Mifa zelf kan uitvoeren. De uitkomsten hiervan worden binnenkort bekend. Een delegatie van Mifa is zelfs aandacht in Den Haag gaan vragen voor dit probleem. De klimaatverandering is echter zo’n groot thema dat het niet alleen kan worden opgelost door de overheid. Burgers en bedrijven moeten meehelpen om de klimaatdoelstellingen te verwezenlijken.
Lees meer >


Pagina 2 / 23
« < 1 2 3 4 5 6 > »