aaa

Nieuws

 
Donderdag 4 Februari 16
Week van de Financiering!

U ziet een geweldige kans voor uw bedrijf! Maar hoe komt u aan geld voor de uitvoering? Kom naar de gratis bijeenkomst, georganiseerd door de Kamer van Koophandel en ontdek welke financiering bij u past.

Datum: 19 februari
Tijd: 15:30 uur
Locatie: Hotel van der Valk, Aalsterweg 322, Eindhoven

De Week van de Financiering is voor alle ondernemers die geld nodig hebben voor hun bedrijf en willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn. Ze gaan naar huis met een totaaloverzicht aan financieringsmogelijkheden, bruikbare tips en contacten.

Wat kunt u verwachten?
- Vormen van financiering, crowdfunding, informal investors, subsidieregelingen, leasing en factoring.
- Persoonlijk advies over welke vormen geschikt zijn, deskundigen beantwoorden vragen op het kennisplein.
- Succesvolle ondernemers vertellen over hun ervaringen.
- Netwerkborrel.
- Korte kennissessies.

Voor meer info en aanmelden klik hier.

 
Maandag 14 December 15
CBP publiceert Beleidsregels meldplicht datalekken

Alle bedrijven en overheden die persoonsgegevens verwerken op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) zijn vanaf 1 januari 2016 verplicht om een ernstig datalek direct te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens, tot die tijd College bescherming persoonsgegevens (CBP) genaamd. Het CBP heeft op 9 december de definitieve beleidsregels over deze nieuwe meldplicht datalekken gepubliceerd. De beleidsregels helpen organisaties bij het bepalen of er sprake is van een datalek dat zij moeten melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en eventueel aan de betrokkenen. Of een datalek gemeld moet worden is afhankelijk van de (potentiële) impact van het datalek op de bescherming van de persoonsgegevens en de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen. “De verwachting is dat beveiliging van persoonsgegevens een veel hogere prioriteit krijgt bij de ontwikkeling van producten en diensten. De meldplicht datalekken is geen doel op zich, maar een middel om te zorgen dat datalekken worden voorkomen”, dat zegt CBP-voorzitter Jacob Kohnstamm tijdens zijn speech op het congres van de Dag van de Privacy Officer.
Lees meer >

 
Dinsdag 17 November 15
Aftrap Steelport Maastricht

Vandaag, 17 november is tijdens de Stainless Steel World Conference de formele aftrap gegeven van Steelport Maastricht.

In Maastricht bieden acht staalbedrijven, gelegen in een straal van 500 meter op de Beatrixhaven, werk aan bijna 1.000 mensen. Deze hoge concentratie is uniek in Europa en heeft alles te maken met de strategische locatie in Europa en de beschikbaarheid van logistieke modaliteiten. In state-of-the-art plants wordt gewerkt aan verschillende typen staalbewerking en opslag. De plants onderscheiden zich onder meer door geavanceerde automatisering en opslag en slimme ICT-systemen.

Steelport

Enkele maanden geleden tekenden acht staalbedrijven, de gemeente Maastricht, Limburg Economic Development en European Logistics Center Limburg (ELC Limburg) een intentieovereenkomst waarin zij hebben afgesproken om onder de noemer van Steelport Maastricht geregeld samen te komen en te bespreken op welke punten zij kunnen samenwerken om gezamenlijke belangen beter te behartigen en gedeelde bottlenecks op te lossen. De deelnemende staalbedrijven zijn Laura Metaal, Tata Steel (3 werkmaatschappijen), Steel Solutions, Maas Staal, Vogten en ZNB.

 

 
Donderdag 15 Oktober 15
Uitnodiging Silver Workshop 17 november

Uw reststromen zijn goud waard!

Na ruim 2 succesvolle jaren met realisatie van symbioseprojecten waar enorme besparingen voor bedrijven uit zijn voortgekomen en een opbouw van een groot symbiosenetwerk willen we weer graag meer bedrijven in contact brengen met SILVER.

Wat is nodig om uw reststroom te verwaarden en welke verborgen besparingen liggen er in uw reststromen?

We willen samen met u op zoek gaan naar symbiose kansen, de tussenliggende schakels benoemen en zo tot symbiose projecten komen die voor iedereen winst op leveren. De projecten van het afgelopen jaar hebben aangetoond dat het kan. Enkele mooie voorbeelden hiervan zijn weergegeven op de website:
www.silver-limburg.nl
Lees meer >

 
Dinsdag 7 April 15
Nieuwe raamcontracten met Vetraned BV, Linssen Veiligheid en Klaver Energie

Leden van Ondernemend Venlo kunnen gebruik maken van de collectieve contracten die Parkmanagement heeft afgesloten met diverse partijen. Kostenvergelijkingen hebben aangetoond dat de besparingen nog steeds tientallen procenten kunnen bedragen: het is dus echt de moeite waard om elk jaar uw lopende contracten na te (laten) kijken.


Recentelijk zijn er 3 raamcontracten afgesloten/hernieuwd op diverse gebieden zoals beveiliging, energie, BHV en brandblussystemen.

 
Lees meer >


Pagina 22 / 22
« < 18 19 20 21 22