aaa

Nieuws

 
Donderdag 22 Maart 18
Tijdelijke aansluiting N280 - Mijnheerkensweg
Strabag wil u informeren over de geplande werkzaamheden voor de komende periode en de daarbij noodzakelijke verkeersmaatregelen.
KLIK HIER voor de tweede nieuwsbrief over het project 'tijdelijke aansluiting N280 - Mijnheerkensweg'.
 
Maandag 12 Maart 18
Bereikbaarheid Maastricht: A2 en Noorderbrugtracé | BEATRIXHAVEN | KVO

Maastricht: A2 en Noorderbrugtracé
De Koning Willem-Alexandertunnel is al meer dan een jaar in gebruik genomen, de officiële opening zal plaatsvinden op 29 maart. Ondernemers blijven de ontwikkelingen op de voet volgen. Omgevingsmanager van Strukton, Bart Grote, vertelde tijdens deze themabijeenkomst over de verdere voortgang in 2018:  zowel van het A2 project als het Noorderbrugtracé. Veel ondernemers waren benieuwd naar de bewegwijzering op de A2, de bovengrondse ontwikkelingen langs de Groene Loper, de herinrichting van de Frontensingel, de tijdelijke afsluiting van de Cabergerweg, van kortom alle infrastructurele ontwikkelingen die zo belangrijk zijn voor al onze ondernemers!
Lees meer >

 
Maandag 5 Maart 18

VNO-NCW en MKB-Nederland hopen dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) bedrijven kan faciliteren bij het overschakelen van Gronings gas naar ander gas of andere energiebronnen. Dat zeggen zij in reactie op de brief van minister Wiebes, waarin 2022 wordt genoemd als deadline voor de overgang.

Recentelijk ontvingen grootgebruikers van het Groningengas het verzoek van de minister van EZK om binnen drie weken aan te geven hoe zij de uitfasering van aardgas van Groningenkwaliteit denken te gaan realiseren.
Een zwaar verzoek met een zeer korte reactietermijn. VNO-NCW is met het ministerie in gesprek hierover, de deadline die is gesteld heeft te maken met het feit dat EZK naar de kamer toe moet rapporteren.

Voor bedrijven is het onmogelijk om binnen 3 weken aan te geven hoe zij het gasgebruik gaan verminderen, echter het is wel van belang dat u als bedrijf binnen de deadline een reactie laat horen.
Geef hierin aan wat wel kan maar ook zeer duidelijk wat niet mogelijk is en let erop dat uw reactie niet als een inspanningsverplichting kan worden gebruikt.

Meer informatie klik hier.

 
Vrijdag 23 Februari 18
Politiek debat gemeenteraadsverkiezingen 2018

Stichting Parkmanagement Midden-Limburg organiseert in samenwerking met de VVV Midden-Limburg, BIZ centrum Swalmen en Horeca Roermond op dinsdag 6 maart bij het Forum een politiek debat voor de lijsttrekkers van de partijen welke deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda ( aanvang 19.00 uur ).

Heeft u een stelling of vraag welke u graag zou willen inbrengen? Neem dan contact op met de parkmanager Janine Rissenbeek.

In het Manifest Roermondse bedrijven (klik hier) treft u een overzicht aan van de verschillende kernpunten van geformuleerd beleid, een stand van zaken van de reeds gerealiseerde doelen, alsmede onze economische visie op de nabije toekomst.

 
Maandag 26 Februari 18
Uitnodiging Masterclass "Licht op financieringen""
Adelmeijer Hoyng Advocaten nodigt u van harte uit voor de Masterclass "Licht op Financieringen, weet waar je aan begint en weet wat je tekent". Vanwege grote belangstelling in 2017 en om meer mensen de gelegenheid te geven deze masterclass bij te wonen organiseren zij deze extra sessie op donderdag 22 maart 2018. Deze middag draait alles om de toenemende complexiteit van financieringsstructuren.
Klik hier voor de uitnodiging.

Pagina 4 / 23
« < 2 3 4 5 6 > »