aaa


 
Bedrijventerrein Beekerhoek
Stichting Handelscentrum Beekerhoek

Stichting Handelscentrum Beekerhoek staat voor:
Het promoten van het “Handelscentrum Beekerhoek “, het behartigen van de belangen van de aldaar gelegen ondernemingen en het activeren van de onderlinge handelsactiviteiten, een en ander in de meest ruime zin van het woord.

Stichting Beekerhoek, opgericht in 1980, is een club van ondernemers, die meestal gevestigd zijn op ons industriegebied Beekerhoek en die het belangrijk vinden om zich samen als collectief te profileren. Dit komt het industrieterrein in zijn geheel, en iedereen die er gevestigd is, ten goede. Als Stichting onderhouden wij kontakten met bijvoorbeeld de Gemeente Beek, MKB-Limburg, politie en brandweer, andere industrieterreinen en haar verenigingen of met andere bedrijven die hun diensten aan ons aanbieden. Ook kunnen er onderwerpen aangedragen worden door de leden. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in een gezamenlijke thema of informatie avond over een bepaald onderwerp.

Activiteiten:
Onze jaarlijkse activiteiten bestaan uit het beleggen van een jaarvergadering. Het organiseren van een gezamenlijke activiteit, meestal in de vorm van een uitstapje, om het persoonlijke en zakelijke contact tussen de leden te bevorderen of om gewoon gezellig bij te kletsen met uw medeondernemers. Bij voldoende interesse zal er een thema of informatie avond worden georganiseerd. Het onderwerp kan worden aangedragen door de leden of het bestuur. De onderwerpen worden vaak ingegeven door de actualiteit of gewijzigde regelgevingen. Bovendien wordt er een keer per jaar een nieuwsbrief gerealiseerd met interessante onderwerpen over ons industrieterrein, informatie over een van onze leden of over de gezamenlijk ondernomen activiteiten van de Stichting.

Andere gezamenlijke zaken zoals beveiliging, camerabewaking, bewegwijzering, bedrijfpost, bedrijfshulpverlening of het Keurmerk Veilig Ondernemen zijn ook voorbeelden van zaken die in samenwerking met onze stichting gerealiseerd zijn.

Bestuur Stichting Handelscentrum Beekerhoek:

Raymond Hennekens (Voorzitter)
Eric Smeets (Penningmeester)
Remco van Thor (Secretaris)
Jan Wijnen
Piet Janssen
Ad Laeven
Jan Reijnders

Bekijk het gehele foto-album >